Euroloan logo

Villkor

Löpande fast inkomst

Du ska vara minst 18 år gammal

Godtar inte att du har betalningsanmärkningar

Svenskt personnummer

Euroloans hemsida

Kreditkonto från Euroloan


Euroloan erbjuder
Betyg
Belopp 2 000 - 50 000kr
Löptid Löpande
Betalningsanmärkninng
Låna utan UC
Räntefritt lån
Helgutbetalning

TILL ANSÖKAN

Recension

Euroloan är ett svenskt finansbolog med rötterna i Finland. Det finska moderbolaget har funnits på lånemarknaden sedan 2007. Euroloans affärsidé är att erbjuda ett smidigt kreditkonto som deras kunder enkelt kan sköta online.

Hos Euroloan kan man låna mellan 2000 – 50000 kr där taksumman är bland de högsta som erbjuds i snabblånebranschen. Kreditkonto är ett lån där man endast betalar för den del av summan som man använder. Krediten ska vara återbetald på mellan 4-24 månader beroende på hur stor del av krediten man använt. Räntekostnaden hos Euroloan är genomsnittligt låg men kostnaden för din kredit blir hög i slutändan genom att det tyvärr tillkommer flera olika avgifter. Den låga räntan blir missvisande och det blir svårt för dig som kund att förutsäga den verkliga kostnaden.

Om du vill ansöka om ett kreditkonto hos Euroloan krävs det att du är minst 18 år gammal, har ett svenskt personnummer, löpande fast inkomst och är utan betalningsanmärkningar. Däremot kan man få låna hos Euroloan utan att de gör kreditkontrollen hos UC.

Det är relativt enkelt att ansöka om ett kreditkonto hos Euroloan och du tar dig igenom ansökan i fyra steg. Sedan får du ett svar på din ansökan inom en kort stund. Behöver du hjälp från företagets kundtjänst är öppettiderna 07.00-17.00 vardagar, men det är stängt på helgerna.

Fördelarna med att ansöka om ett kreditkonto hos Euroloan är att det är flexibelt och enkelt. Vidare kan du låna upp till 50000 kronor, vilket är en ovanligt hög kredit. Sammanfattningsvis erbjuder Euroloan ett stabilt alternativ för ett kreditkonto men innan du ansöker rekommenderar vi att du gör en beräkning på alla avgifter som tillkommer utöver räntan så att du känner dig trygg med lånekostnaden som följer med krediten.


Recension - Euroloan
Betyg 2/5

TILL ANSÖKAN