Everydayplus logo

Villkor

Löpande fast inkomst

Du ska vara minst 20 år gammal

Svenskt medborgarskap

Godtar inte att du har betalningsanmärkningar

Everydayplus hemsida

Kreditkonto från Everydayplus


Everydayplus erbjuder
Betyg
Belopp 3000 - 20000kr
Löptid 2 - 5 månader
Betalningsanmärkninng
Låna utan UC
Räntefritt lån
Helgutbetalning

TILL ANSÖKAN

Recension

Everydayplus är en populär långivare som erbjuder flexibla krediter (kreditkonto eller onlinekredit som detta allmänt brukar kallas hos kreditgivarna) och deras slogan lyder ”som ett kreditkort – men i mobilen”. Deras tjänst är unik i att du får din kredit tillgänglig i mobilen. Likheten med kreditkort ligger i att man bara betalar för den delen av krediten som man använder. Man bör emellertid uppmärksamma att räntan hos Everydayplus är lite högre än hos ett vanligt kreditkort.

Det som ger Everydayplus ett högt betyg är istället deras goda service. Företaget godkänner ett högt antal av inkomna ansökningar och har en mycket god statistik på detta. Vidare gör Everydayplus sina tjänster mycket tillgängliga för kunden eftersom du har tillgång till service 7 dagar i veckan och deras dagliga öppettider är generösa.

Om du vill ansöka om en kreditkonto hos Everydayplus krävs att du är minst 20 år, har en fast inkomst och inte är belastad av betalningsanmärkningar. Däremot får man låna utan UC. Ansökan tar endast några minuter att göra och man får besked efter 15 minuter. Sedan har man strax (inom öppettiderna) tillgång till pengarna om man är kund hos Nordea. I annat fall, om lånet godkänts före 13.30, sker utbetalningen samma vardag alternativt nästa bankdag. Det finns två sätt att ta ut sina pengar från kreditkontot. Genom Everydayplus ”mina sidor” eller genom att skicka ett sms.

Hos Everydayplus kan du ansöka om onlinekredit från 3000 kronor till 15 000 kronor. Hela krediten kan användas dock betalar du bara för den delen du använder. Man väljer ingen amorteringstid eftersom det handlar om en kredit. Everydayplus avser att tydligt presentera räntan men det är inte helt okomplicerat att förstå kostnaden. De första 10 dagarna betalar man 15% ränta för att sedan ha ett uppehåll fram till tredje månadens start då en månadsränta på 5% börjar. Vi rekommenderar att man tittar på totalkostnaden för krediten.

Sammanfattningsvis erbjuder Everydayplus en unik tjänst via din mobiltelefon. De godkänner många ansökningar och erbjuder även god service och tillgänglighet. På minussidan är kostnaden för krediten lite krånglig att förstå och räntan är inte den bästa på marknaden.


Recension - Everydayplus
Betyg 4.5/5

TILL ANSÖKAN