Ferratum logo

Villkor

Deklarerad inkomst

Du ska vara minst 20 år gammal

Ingen skuld hos kronofogden

Ferratum hemsida

Kreditkonto från Ferratum


Ferratum erbjuder
Betyg
Belopp 500 - 15 000kr
Löptid 15 - 365 dagar
Betalningsanmärkninng
Låna utan UC
Räntefritt lån
Helgutbetalning

TILL ANSÖKAN

Recension

Ferratum är ett starkt växande företag som erbjuder smslån och kreditkonto. De finns etablerade i ett tjugotal länder och har 270 anställda som arbetar hos dem. Företaget lockar till sig nya kunder genom att erbjuda ”gratis” lån för alla nya kunder. Detta är förmånligt och Ferratum hoppas naturligtvis att nöjda kunder ska komma tillbaka nästa gång de behöver låna.

I Ferratums kreditkonto, Ferratum Credit, kan du ansöka om en kredit på 500-15000 kronor. I enlighet med kreditkort betalar man bara för den del av summan man använder. Lånet är mycket flexibelt och räntan i paritet med konkurrenternas.

Genom smslånet, Ferratum Micro, kan man som kund låna 500-4000 kronor. Amorteringstiden ligger på 30 dagar och är inte alls lika flexibel som i Ferratums kreditkonto. Inte heller räntan är fördelaktig då den ligger på 25%.

Om du vill ansöka om ett lån hos Ferratum krävs att du är minst 21 år gammal och har en deklarerad inkomst. Man får inte stå i skuld hos Kronofogden men däremot kan betalningsanmärkningar vara okej. Hos Ferratum används inte UC utan istället använder de sig av Creditsafe. Ansökan är lätt att genomföra och du får ett svar inom 15 minuter via sms. I ansökan fyller du i hur mycket du vill låna under hur lång tid. Här är Ferratum föredömliga eftersom det framgår tydligt vilka kostnader lånet ger.

Fördelarna med att ansöka om ett lån hos Ferratum består i att du har en god chans att få din ansökan godkänd enligt statistiken. Vidare kan du känna dig trygg hos ett väl etablerat företag som bedrivit låneverksamhet sedan 2005. Ferratum erbjuder även god service genom snabb hantering av ärenden, en tillgänglig kundtjänst och utbetalningar på helger om du har Nordea som bank. Slutligen är det mycket fördelaktigt att Ferratum inte har några dolda avgifter eller ansökningsavgifter för sina lån.

Avslutningsvis erbjuder Ferratum god service, trygghet och två stabila alternativ på lån. Du bör dock välja kreditkontot för mer flexibilitet och en lägre ränta.


Recension - Ferratum
Betyg 4/5

TILL ANSÖKAN