Flexlimit logo

Villkor

Löpande fast inkomst

Du ska vara minst 20 år gammal

Godtar inte att du har betalningsanmärkningar

Du får inte ha någon skuld hos systerföretaget Meddelandelån

Svenskt medborgarskap

Flexlimit hemsida

Kreditkonto från Flexlimit


Flexlimit erbjuder
Betyg
Belopp 3 000 - 15000kr
Löptid 1 - 14 månader
Betalningsanmärkninng
Låna utan UC
Räntefritt lån
Helgutbetalning

TILL ANSÖKAN

Recension

Flexlimit är en relativt ny aktör på lånemarknaden och har funnits sedan hösten 2015. Moderföretaget, C Finans, driver två lånesajter, Meddelandelån som erbjuder smslån och Flexlimit som erbjuder kreditkonton.

I Flexlimits kreditkonto kan du ansöka om en kredit på 500 – 15000 kronor. Emellertid får du välja en kreditnivå på 5000, 10000 eller 15000 kronor och sedan amorterar du minst 15 % i månaden på den del av summan du väljer att använda dig av. Tjänsten Flexlimit erbjuder är smidig, flexibel och om man jämför med snabblån är den ett billigare alternativ. Om man däremot jämför med andra kreditkonton finns det andra långivare som är billigare.

För att ansöka om ett lån hos Flexlimit behöver du vara minst 20 år gammal och ha en fast inkomst. De godtar inte betalningsanmärkningar och du får inte heller stå i skuld hos systerföretaget Meddelandelån. Flexlimit använder sig inte av UC utan istället använder de sig av Creditsafe. Du kan ansöka om kreditkonto dygnet runt, året om. Själva ansökan är relativt lätt att genomföra men Flexlimit skulle kunna vara tydligare med hur de framställer sin tjänst och vad lånet ger för ränta.Beskedet om du får ditt lån beviljat får du direkt och om du är kund hos Nordea eller Handelsbanken har du pengarna på ditt konto inom 15 minuter. I annat fall får du pengarna nästkommande vardag.

Fördelarna med att ansöka om ett lån hos Flexlimit är att du är i trygga händer hos ett företag som bedriver en föredömlig låneverksamhet och även att de erbjuder ett kreditkonto med större flexibilitet och en lägre kostnad. De erbjuder god service genom generösa öppettider. Vidare är det en fördel att de har hårda återbetalningskrav eftersom kostnaden annars skulle bli högre.

Sammanfattningsvis erbjuder Flexlimit ett kreditkonto till en relativt låg kostnad och hög trygghet. Om du har tendens att skjuta på betalningar så hjälper Flexlimit dig med det genom hårda återbetalningskrav vilket i längden innebär en lägre kostnad.


Recension - Flexlimit
Betyg 3.5/5

TILL ANSÖKAN