Komplett Bank logo

Villkor

Ingen registrerad betalningsanmärkning eller inkassoskuld

Du ska vara minst 20 år gammal

Du ska vara folkbokförd i Sverige

Komplett Bank hemsida

Komplett Bank


Komplett Bank erbjuder
Betyg
Belopp 10000 - 500000kr
Löptid Flexibel löptid
Betalningsanmärkninng
Låna utan UC
Räntefritt lån
Helgutbetalning

TILL ANSÖKAN

Recension

Komplett bank är ett norskt företag som erbjuder flexibla lån och hjälp med refinansiering med förmånliga villkor. De har ett nära samarbete med komplett Group som har flera stora nätbutiker i Skandinavien. Komplett bank har funnits sedan 2014 och i mars 2018 etablerade de sig även i Sverige genom Komplettbank.se.

Komplett banks vision är att erbjuda ”den mest flexibla konsumentkrediten på marknaden med gynnsamma villkor”. Detta är något som de flesta nog anser att de lever upp till då du hos dem kan få en typ av kontokredit på mellan 10 000 – 500 000 kronor. De höga summorna som lånas ut saknar motstycke hos konkurrenter och erbjuds utan frågor om användningsområde eller krav på säkerhet. Vidare är räntan rörlig och individuell och avbetalningstiden är också valfri som en ytterligare flexibilitet.

Flexibelt lån är namnet på produkten som Komplett bank erbjuder men den har många likheter med en kontokredit på så sätt att du själv bestämmer i vilken takt du betalar tillbaka lånet och att du kan återanvända den del av lånet som du valt att betala tillbaka. Även om återbetalningstiden på lånet är flexibel måste du betala tillbaka en minimumsumma varje månad. Räntan för det flexibla lånet kan vara så låg som 4,9 % om du har god kreditvärdighet. Men å andra sidan så hög som 19,9%, om du inte sitter inne med en god kreditvärdighet. I slutändan måste du ansöka om ett lån för att få veta din exakta ränta. Det går alltså inte att få reda på den innan du bestämmer dig för att ansöka.

För att få tillgång till Komplett Banks flexibla lån måste du vara 20 år och folkbokförd i Sverige. Du kommer inte att bli beviljad ett lån om du har betalningsanmärkningar och inte heller om du har ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Det finns alla förutsättningar för en snabb handläggning när du lånar hos Komplett Bank. Man får i regel svar på sin ansökan samma dag som man ansöker om man har möjlighet att skicka in sina handlingar elektroniskt. Handlar det om ett mindre lån nöjer företaget sig oftast med att ta en kreditupplysning medan ett större lån åtminstone även kräver en kopia av en lönespecifikation. Under bankdagar har du dina pengar inom 24 timmar. Om du har frågor och vill kontakta kundservice, är öppettiderna 09.00-16.00 under vardagar. Du kan nå kundservicen som har en bra svarsfrekvens via telefon eller e-postformulär på webbplatsen.

Sammanfattningsvis är Komplett Bank ett intressant och unikt alternativ till ett privatlån och erbjuder lån av en ovanligt hög summa. För att vara ett lån utan säkerhet finns det chans till en relativt låg ränta. Handläggningstiden är kort och du blir väl omhändertagen av deras kundservice. Dock lovar namnet på företaget mer än de lever upp till då de bara har en produkt och endast kunder utan betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden blir beviljade ett lån. Det är även viktigt att man inte låter sig luras av den flexibla löptiden då det kan få kostsamma konsekvenser. En tydlig plan med så snabb återbetalning som möjligt är alltid det mest ekonomiska. Om du har god kreditvärdighet, god karaktär och ett behov av ett större lån ska du definitivt välja komplett Bank. Hade de haft lite tillgängligare öppettider och erbjudit lån även till de som har det lite svårt att få lån hade de kammat fullt betyg hos oss på onlinekreditkonto.se


Recension - Komplett Bank
Betyg 4.5/5

TILL ANSÖKAN