Kreditkontot logo

Villkor

Inkomst på minst 120 000kr/år

Du ska vara minst 18 år gammal

Godtar inte betalningsanmärkningar

Kreditkontot hemsida

Kreditkonto från Kreditontot.se


Kreditkontot erbjuder
Betyg
Belopp 3 000 - 20 000kr
Löptid 30 dagar
Betalningsanmärkninng
Låna utan UC
Räntefritt lån
Helgutbetalning

TILL ANSÖKAN

Recension

Kreditkontot ägs av företaget Grandvik AB. De startade sin verksamhet 2011 och har sedan dess startat 4 olika varumärken inom snabblånebranschen. Kreditkontot var först ut på marknaden av dessa fyra och har funnits längst. Kreditkontot vill locka till sig kunder för ett långsiktigt lånande genom att erbjuda en mycket flexibel återbetalningsplan. Du väljer själv hur mycket du amorterar dock minst 49 kronor i månaden.

Genom Kreditkontots kreditkonto kan du låna mellan 3000 – 20000 kronor. I enlighet med kreditkort betalar man bara för den del av summan man använder. Kreditkontot möjliggör för sina kunder att återbetala sitt lån i egen takt men för att räntan ska kunna jämföras med en positiv utgång jämfört med konkurrenterna behöver du betala tillbaka ditt lån på kortare tid. Först då är räntan riktigt konkurrenskraftig.

Om du vill ansöka om ett lån hos Kreditkontot måste du vara minst 18 år gammal, ha en inkomst på åtminstone 120 000 kronor/år och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Hos Kreditkontot använder man sig inte av UC vid kreditkontrollen utan istället används Bisnode Kredit som upplysningsföretag. Detta kan vara positivt om du sedan tidigare har ett antal kontroller hos UC.

Själva låneprocessen framgår tydligt med hjälp av en instruktionsvideo på Kreditkontots hemsida. Däremot måste du skapa ett konto för att få information om just ditt lån vilket verkar lite krångligt. När du gör din ansökan ska du fylla i vanliga personuppgifter samt information om din finansiella situation. Ansökan måste dock göras online och kan inte göras via telefon eller sms. Själva ansökan är relativt enkel att genomföra men behöver du hjälp av Kreditkontots kundtjänst finns mer att önska i tillgänglighet. De har nämligen marknadens sämsta öppettider.

Fördelarna med att ansöka om ett lån hos Kreditkontot är att det är relativt enkelt att ansöka online och det tillkommer ingen uppläggningsavgift. Vidare tas ingen vanlig UC och du har goda chanser att få igenom ett lån hos Kreditkontot. Det som emellertid är den största fördelen är den flexibilitet som företaget erbjuder när det kommer till återbetalningen av lånet.

Sammanfattningsvis kan sägas att om du lånar en större summa pengar hos Kreditkontot och sedan betalar tillbaka pengarna fort, får du en av marknadens bästa räntor. Det blir en betydligt kostsammare historia om du istället väljer att dra ut på återbetalningstiden.


Recension - Kreditkontot
Betyg 3/5

TILL ANSÖKAN