Lånbutiken logo

Villkor

Inget specifikt inkomstkrav

Du ska vara minst 20 år gammal

Mobilabonnemang

Folkbokförd i Sverige i minst 2 år

Lånbutikens hemsida

Kreditkonto från Lånbutiken


Lånbutiken erbjuder
Betyg
Belopp 1 000 - 15 000kr
Löptid 1 - 3 månader
Betalningsanmärkninng
Låna utan UC
Räntefritt lån
Helgutbetalning

TILL ANSÖKAN

Recension

Lånbutiken har funnits med en längre tid på marknaden men tidigare hette de OK Money. Lånbutikens moderföretag är Risicum som även de erbjuder liknande tjänster. Företaget har sedan namnbytet blivit mer anlitat och ännu mer så efter de började erbjuda löpande kreditkonto. Förutom kreditkontot som hos Lånbutiken kallas Brukskonto erbjuder de även snabblån.

Hos Lånbutiken kan man ta ett Snabblån på mellan 1000 - 12000 kronor. Nya kunder erbjuds låna 2000 kronor räntefritt dock ska man veta att uppläggningsavgiften är 200 kronor och i och med detta blir kostnaden ändå i jämförelse inte lägre än hos konkurrensen. Amorteringstiden beror på summan man väljer att låna och är således inte flexibel. Detta är på gott och ont och kan vara en fördel om man som kund har tendens att skjuta upp betalningen vilket skulle leda till en högre kostnad.

I Lånbutiken Brukslån kan man låna mellan 500 - 15000 kronor. Den högsta summan är reserverad för befintliga kunder och som ny kund kan man låna upp till 10000 kronor. Brukslånet fungerar som tidigare nämnts på samma sätt som ett kreditkonto och man betalar endast för den del av lånesumman som används. Räntan för lånet står sig bra mot konkurrensen och är flexibelt när det kommer till återbetalning.

Om du vill ansöka om ett lån hos Lånbutiken krävs att du är minst 20 år gammal och är folkbokförd i landet sedan 2 år. Man får inte ha betalningsanmärkningar men däremot kan man låna utan UC. I ansökan fyller du i hur mycket du vill låna under hur lång tid. Ansökan är lätt att genomföra och du får ett svar direkt på skärmen när du ansöker. Tänk bara på att du behöver ett registrerat mobil abonnemang eller E-legitimation för att legitimera dig.

Fördelarna med att ansöka om ett lån hos Lånbutiken är bland annat att du har goda chanser att få igenom ditt lån. Vidare kan du känna dig trygg hos ett företag som funnits med länge och stöds av ett etablerat moderföretag. Lånbutiken erbjuder utbetalningar till två banker och har relativt goda öppettider då de erbjuder kundtjänst på lördagar.

Sammanfattningsvis erbjuder Lånbutiken trygghet och goda chanser att få ditt lån godkänt. Vi tycker dock att du ska välja Brukskontot för mer flexibilitet och en lägre kostnad.


Recension - Lånbutiken
Betyg 4/5

TILL ANSÖKAN