Säkerfinans logo

Villkor

Inkomst på minst 150 000kr/år

Du ska vara minst 20 år gammal

Registrerat mobilabonnemang

Svensk medborgare

Säkerfinans hemsida

Säkerfinans kontokredit


Säkerfinans erbjuder
Betyg
Belopp Upp till 25000kr
Löptid Löpande kredittid
Betalningsanmärkninng
Låna utan UC
Räntefritt lån
Helgutbetalning

TILL ANSÖKAN

Recension

Säkerfinans, en relativt ny lånesajt, är ett av flera långivarvarumärken som drivs av S & A Sverige AB. Vissa saker är mycket lika mellan dessa varumärken, till exempel vilka krav som ställs på kredittagaren. Hos Säkerfinans kan du välja mellan att teckna ett snabblån eller en kontokredit.

Om du väljer att teckna en kontokredit hos Säkerfinans är kreditnivån valbar mellan 1000kr och 25 000 kr. Även om du vid första tillfället har en något haltande kreditvärdighet som medför att de högre beloppen inte är tillgängliga, går det att ansöka om en förhöjd kreditnivå när din kreditvärdighet har förbättrats.

Till skillnad från ett lån är återbetalningen för en kontokredit flexibel och det enda kravet om återbetalning är att 11% av den uttagna krediten återbetalas varje månad. Ränta betalas endast på den del av krediten som du tar ut och använder.

Säkerfinans kontokredit är ett bra alternativ vid mindre lånesummor som återbetalas under en kortare tidsperiod. När du är ute efter högre summor som ska betalas tillbaka under en längre tidsperiod är det mindre kostsamt att ta ett privatlån.

Vad krävs då för att du ska bli beviljad en kontokredit hos Säkerfinans? Du ska vara folkbokförd i Sverige och ha en årsinkomst på minst 150 000 kr. Vidare ska du vara minst 20 år och vara innehavare av ett svenskt mobilabonnemang. Om du har betalningsanmärkningar kommer du inte att bli beviljad ett kreditlån. På deras hemsida uttrycker Säkerfinans även att de gör en generell bedömning av din betalningsförmåga.

Om du uppfyller kraven för att bli kund hos Säkerfinans är det tydligt och enkelt att teckna en kontokredit via deras hemsida. Du fyller i personuppgifter såsom person- och mobilnummer samt önskad kredit och sedan trycker du på ansök nu. Om du är ny kund hos Säkerfinans måste du identifiera dig innan du signerar din ansökan. Identifiering sker antingen via bank-id eller via post. Positivt är att du snabbt får besked om din ansökan gått igenom eller inte.

Sammanfattningsvis erbjuder Säkerfinans en kontokredit mellan 1000 – 25 000 kr där räntenivån är medelhög. De erbjuder en snabb service och deras hemsida är enkel och tydlig. Vi råder dig dock att kolla upp andra billigare alternativ innan du väljer detta lite dyrare alternativ. Till exempel har Säkerfinans själva ett systerföretag, Tryggkredit, där ett lån är mindre kostsamt.


Recension - Säkerfinans kontokredit
Betyg 3.5/5

TILL ANSÖKAN