Snabbfinans logo

Villkor

Inkomst på minst 150 000kr/år

Du ska vara minst 20 år gammal

Godtar inte att du har betalningsanmärkningar

Folkbokförd i Sverige i minst 3 år

Inga pågående lån hos Snabbfinans

Snabbfinans hemsida

Kreditkonto från Snabbfinans


Snabbfinans erbjuder
Betyg
Belopp 1 000 - 25 000kr
Löptid Löpande
Betalningsanmärkninng
Låna utan UC
Räntefritt lån
Helgutbetalning

TILL ANSÖKAN

Recension

Snabbfinans är ett av flera varumärken som drivs av S & A Sverige. Företaget är relativt nytt på lånemarknaden och deras mål är att varje låntagare ska ha goda förutsättningar att återbetala sin kontokredit. Följaktligen erbjuder de inte kontokrediter till kunder med betalningsanmärkningar eller till kunder som har ett skuldsaldo hos kronofogden.

Hos Snabbfinans kan du välja mellan ett snabblån eller en kontokredit. Kontokrediten är mer flexibel och billigare. Genom deras kontokredit kan du låna från 1000 kr upp till 25000 kr. Den summa du väljer är sedan den summa som finns tillgänglig för dig men du behöver inte ta ut hela summan på en gång. Kontokrediten ska amorteras varje månad och du kan själv välja belopp. Dock ska minst 13 procent av den totala kreditnivån återbetalas månatligen. Om man vill ha lång amorteringstid på sitt lån bör man välja en relativt låg total kreditnivå. Månadsräntan på kontokrediten hos Snabbfinans ligger på dryga 12 procent vilket är bland de högsta räntorna på marknaden.

Krav som ska uppfyllas för att få en kontokredit beviljad hos Snabbfinns är att du är fri från betalningsanmärkningar, är minst 20 år och har en årsinkomst på minst 150000 kr. Vidare ska du även vara folkbokförd i Sverige och vara innehavare av ett svenskt mobilabonnemang.

Det går snabbt och smidigt att ansöka om en kontokredit hos Snabbfinans, precis som företagets namn antyder. Du går in på deras hemsida Snabbfinans.se, väljer önskad kreditnivå och anger kontaktuppgifter. Ansökan signeras sedan digitalt genom Instantor och om din ansökan blir beviljad får du tillgång till dina personliga sidor för att göra ett uttag i samband med det. Snabbfinans använder sig av direktutbetalning och gör detta till de flesta stora banker. Utbetalningen sker snabbt men måste göras under deras öppettider, vardagar 08-18 samt lördagar 10-15.

För att summera erbjuder Snabbfinans en kontokredit på mellan 1000 kr och 25000 kr. Ju lägre total kreditnivå du väljer desto längre tid har du på dig att betala tillbaka ditt lån eftersom det finns ett amorteringskrav på 13 procent av totalbeloppet varje månad. Snabbfinans har relativt höga krav för att du ska bli beviljad ett lån och ändå är räntan på lånet bland den högsta på marknaden. Många gånger brukar det förhållandet vara tvärtom. Att de har hyfsade öppettider och en relativt användarvänlig hemsida räcker kanske inte hela vägen för att de ska vara ett vinnande alternativ.


Recension - Snabbfinans
Betyg 2.5/5

TILL ANSÖKAN